Всеукраїнська конференція з Позитивної психотерапії в Полтаві

Шановні прихильники Позитивної психотерпії!

Львівське представництво УІПП із радістю повідомляє про рішення Ради УІПП провести конференцію в Полтаві зі статусом Всеукраїнської. Запрошуємо до активної участі!

securedownload

VI Всеукраїнська науково-практична конференція
“Позитивна психотерапія в Україні:
 
відповіді на виклики часу
19-21 вересня, м.Полтава
 
Місце проведення конференції: Полтавський національний університет імені В.Г.Короленка (вул.Остроградського, 2)

До участі у конференції запрошуються науковці, практичні психологи, психотерапевти,  педагоги, соціальні та медичні працівники, студенти.

Мета конференції – залучення спеціалістів у сфері позитивної та інших напрямків психотерапії до обговорення та вирішення актуальних задач сучасної психотерапії та практичної психології, розвиток творчої наукової співпраці між колегами.

Робочі мови конференції: українська, російська.

Основні тематичні напрями роботи конференції:
  • Позитивна психотерапія і суспільство: миротворчий потенціал позитивної психотерапії
  • Психотерапевтична і психологічна допомога в кризах
  • Позитивна психотерапія в освіті, медицині, роботі з персоналом, соціальній роботі, службі надзвичайних ситуацій та ін
  • Позитивна психотерапія як конфлікт-центрований підхід
  • Крос-культурний підхід у психотерапії
  • Притчі, афоризми, гумор як метод психотерапії
  • Релаксація й інтервальний тренінг у позитивній психотерапії
  • Методологія і методика наукових досліджень у психотерапії
  • Кооперація методів і шкіл психотерапії
Форми роботи конференції: пленарні та секційні доповіді, презентації, теоретико-дискусійні майданчики, круглі столи, супервізійні семінари, ворк-шопи та майстер-класи досвідчених професіоналів із різних напрямків сучасної психотерапії; майстерні провідних фахівців із позитивної психотерапії в Україні.

Форми участі у конференції: очна (виступ із доповіддю, проведення ворк-шопу чи майстер-класу, публікація тез або ж участь без доповіді й публікації) та заочна (публікація тез).

По матеріалам конференції буде видано збірник тез доповідей. Вимоги до оформлення тез наведено наприкінці інформаційного листа.

Порядок реєстрації учасників:

Для реєстрації необхідно заповнити електронну форму заявки на https://docs.google.com/forms/d/17pGkMvJcYrqWJ8ehZwHwEGNR1T29pMfwRoZTAGTmB-E/viewform?usp=send_form
та сплатити оргвнесок.

Категорії учасників   До 5 вересня До 12 вересня Після 12 вересня і під час конференції
Організаційний внесок 375 грн. 400 грн. 500 грн.
Членам УСП 325 грн. 375 грн. 425 грн.
Учасникампроектів ПП та викладачам ПНПУ 290 грн. 350 грн. 400 грн.
Студентам(стаціонар) 250 грн. 300 грн. 350 грн.
Заочна участь До 5 вересня — 130 грн.

У вартість оргвнеску входить:

-  при очній участі: пакет учасника, програма, збірник матеріалів конференції, сертифікат участі, перерва на каву, участь у всіх програмних заходах конференції, а також можливість представити власну доповідь чи майстер-клас. Бажаючі брати активну участь у конференції мають надіслати тези  доповіді, майстер-класу, ворк-шопу чи круглого столу на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою “програма” до 5 вересня 2014 року. Оргкомітет залишає за собою право відбору майстер-класів та ворк-шопів.

-  при заочній участі: програма та збірник матеріалів конференції, сертифікат участі (надсилаються Новою поштою після конференції).

Оплату організаційного внеску можна здійснити:
через регіональних представників (контактна інформація див. тут  http://positum.org.ua/наша-команда/) або перерахувавши кошти на карту Приватбанку: 4405 8823 0425 6831 Москаленко Людмила (після переказу грошей надішліть смс з вказанням вашого прізвища, суми і часу операції).

Отримати підтвердження Вашої попередньої реєстрації на конференції Ви можете на Вашу електронну адресу з нашої: pЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на Ваш номер мобільного телефону з нашого – 066-37-29-444. У випадку, якщо Ви не отримали такого підтвердження протягом 3-х днів, зверніться, будь ласка, до нас задля уточнення інформації щодо Вашої реєстрації на конференції.

Проживання

Для проживання у Полтаві ми пропонуємо такі варіанти: готель “Явір”http://yavir.poltava.ua/, готель “Галерея”http://www.galery.com.ua/, оренда квартири http://www.timur-realty.com.ua. Учасники бронюють і оплачують проживання самостійно.

Культурна програма

Для учасників конференції з інших куточків України  на спеціальному екскурсійному автобусі “Полтавська галушка” буде організовано двогодинну екскурсію містом з відвіданням основних пам’яток історичної частини міста і визначних місць Полтавської битви. Детальніше про екскурсію: http://aliance-tour.com/?page_id=1093